Over ons

Ruim 10 jaar ervaring

Welkom bij Woonplaza

Over Woonplaza IJsselstein

Welkom bij Woonplaza IJsselstein. Inmiddels al 10 jaar een gevestigde orde in regio Utrecht. Wat maakt ons concept nou zo bijzonder? Wanneer u op zoek bent naar het perfecte zitcomfort of uw mooiste design stoel of bank dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze toonzaal hebben wij vele verschillende mogelijkheden qua modellen zoals relaxfauteuils, sta op stoelen, banken, eetkamerstoelen, maar ook eetkamertafels. 

Alle meubels zijn in Nederland gefabriceerd. Wij stellen onze winkel beschikbaar voor een aantal Nederlandse Meubelfabrikanten in het midden en hoger segment om hun overtollige magazijn voorraden met hoge kortingen aan te bieden (Outlet). Alles kan in overleg direct opgehaald, door ons geleverd of opgeslagen worden voor latere levering. Uiteraard is het ook mogelijk om uw wensen uit te voeren in een nieuw te bestellen meubel.

Kom gezellig langs

Voelen en beleven

Bij ons winkelconcept speelt naast het persoonlijke contact ook internet een belangrijke rol: Woonplaza IJsselstein gaat ervan uit dat de moderne consument zich eerst online oriënteert en dan pas naar de winkel gaat. Wij vinden het echter wel belangrijk dat de consument de meubelen eerst ziet, voelt en beleeft alvorens tot aanschaf over te gaan. Wij hebben dan ook een mooie showroom waar wij u alle mogelijke informatie kunnen verstrekken met betrekking tot onze meubelen door onze vakkennis van meer dan 25 jaar.

U bent van harte welkom in onze (Outlet) showroom voor een oprecht en deskundig advies onder het genot van een kopje koffie. Wij hopen u te mogen begroeten in het prachtige pittoreske IJsselstein bij Utrecht.

Makkelijk bereikbaar

Gratis parkeren voor de deur. Dicht bij Utrecht

Tot 70% korting

Outlet modellen van Nederlandse fabrikanten

Centraal in Nederland